Rejected INFERNO LİDERLİK BAŞVURUSU/CEREN KAPLAN

Status
Not open for further replies.

Ceren

Player
Player
1.Gerçek adınız: Ceren
2.Yaşınız: 19
3.Saat diliminiz: GMT+3
4.Ortalama aktiflik süreniz: 10-12 saat
5.Discord kullanıcı adınız: cerenova_
6.Oyun adınız: CEREN KAPLAN
7.Oyuncu ID’nız: 129522

Ek bilgiler

1. Liderlik başvurusu yapılan organizasyon: İnferno

2. Neden özellikle bu organizasyonun lideri olmak istiyorsunuz ? (3 nedenle belirtiniz)

1. Şehirde gerçekten uzun süredir aktifim ve liderlik icin gereken butun bilgiye sahip olduğumu düsünüyorum. Bu bilgilerimi de Inferno cetesinde kullanarak RolePlay odaklı, duzenli ve saygılı bir çete oluşturmak istiyorum.

2. İnfernoya gercek düzeni ve RolePlay’i getirip baştan yaratmak istiyorum. Inferno benim gözümde ateşi, dürüstlüğü, ve kusursuzluğu temsil ediyor. Üyelerin görevlerini ciddiyetle yerine getirdiğini, güvenin sarsılmadığı ve düzenin bozulmadığı bir İnferno haline getimeyi hedefliyorum.

3. Şehirde “İnferno” dendiği anda bir ciddiyet niteliği taşımasıını istiyorum. Planlı, hareketli, RolePlay kalitesini yüksek tutan bir yapı olusturarak Infernonun gücünü hissettirmek istiyorum. Bunu da ekip ruhunu canlı tutarak ve üyelerimle birlik beraber icinde yapmayı planlıyorum.

3. Organizasyondaki RolePlay’i geliştirmek için önerileriniz nelerdir ?

Inferno’nun RolePlay seviyesini yükseltmek için ilk olarak, organizasyon içinde net bir rol dağılımı yapmak. Herkes kendine uyan ve karakterine bağlı uygun bir rolde yer alacak, bu da hem düzeni koruyacak hemde senaryolar daha akıcı olucak.

Yeni gelen üyelerime kısa ama etkili eğitimler vereceğim. Inferno’nun tarzını ve disiplinini, duruşunu öğrenmeleri sağlanacak. Herkes NE yapabileceğini bilecek ve aynı hedef doğrultusunda hareket edecek. Böylece organizasyon hem içeride hem dışarıda güçlü bir görüntü çizecek.

Son olarak söyleyeceklerim Inferno benim için bir isim değil, bir duruştur. Inferno’nun ateşini büyütmek, gücünü hissettirmek ve onu bir organizasyon halinden çıkarıp bir etki haline getirmeye hazirim..

Rededdildi
Ceza geçmişinizi temiz tutarak tekrardan başvuru yapabilirsiniz 1 hafta sonra.

Status
Not open for further replies.
Back