Rejected MEDYA LİDERLİĞİ | Dirk Bellrrm

Status
Not open for further replies.

Dirk Bellrm

Player
Player
Başlık: Medya Organizasyonu Liderliği İçin Başvuru |Dirk Bellrrm

1. Gerçek adın: Abdul Samet Tuzan

2. Yaşınız: 33

3. Saat diliminiz: TR GMT+3

4. ortalama aktiflik süreniz: Günlük 6-8 saat

5. Discord kullanıcı adınız: Samettuzan4525

6. Oyunadınız: Dirk Bellrrm

7. Oyuncu ID'niz: 144076

Ek Bilgiler
1. Liderlik talep edilen organizasyon:

Medya Organizasyonu

2. Neden özellikle bu dönemde lider olmak istiyorum?

A) Kişisel Deneyim ve Başarı:

Medya alanında en iyi reklamcılar sıralamasında üst sıralarda yer alıyorum. Bu alanda edindiğim tecrübeyi desteklemek için hem yeni oyunculara örnek olmak hem de roleplay gücünü artırmak istiyorum. Lider olarak göreve geldiğimde, herkesin eşit şartlarda kendini gösterebileceği, adil ve şeffaf bir sistem oluşturmayı hedefliyorum.

B) Yenilikçilik ve Vizyon:

Reklam organizasyonunun yalnızca oyun içi değil, aynı zamanda topluluk için tanıtımını yapmak istiyorum.

C) Organizasyondaki RolePlay'i tanıtmak için tanımlarım profesyonellik:

Reklam organizasyonundaki roleplay gerçek toplanan medya ve reklam ajanslarını yansıtıyor. Planlama, müşteri ilişkileri ve içerik üretimi profesyonel şekilde yürütülmelidir.

D) Eşitlik:

Personelin kendini geliştirme fırsatını bulmalı. Kimseye ayrıcalık tanınmadan adil görevin gerçekleşmesili.Rütbelendirme ve bonuslar adaletli olması mümkün olabilir.

E) Gelişim ve Etkileşim:

Organizasyon yalnızca hastanede veya belediye değil, diğer organizasyonlarla da ortak roleplay etkinlikleri yaparak topluluk içinde aktif etkili ve bir yapı haline gelmeli. İnsanları bir araya getirme, düzeni sağlama ve ekibi motive etme konusunda güçlü bir deneyimim var. Liderliğim sayesinde ekibim her zaman disiplinli, adil ve başarılı bir şekilde yönetilmektedir. İnsan ilişkilerinin iyi olması organizasyonu içinde büyük fayda sağlayacaktır.

Last edited:
Reddedildi
Yanlış format. Başvuruda bulunması gereken soru kalıplarını değiştirmeyin ve tekrardan bir başvuru yapın​

Status
Not open for further replies.
Back