1. Gerçek adınız: Turan
2. Yaşınız: 17
3. Saat diliminiz: GMT+3 (Türkiye)
4. Sunucu saatine göre aktif olduğum saatler: Genelde 14:00 - 22:00 arası aktifim.
5. Günlük ortalama aktiflik sürem: Ortalama 4-6 saat arası değişiyor.
6. Discord kullanıcı adınız: cengosaframolu
7. Oyun içi isminiz: SHADOW BLAST ıd78348
1. Neden asistan olmak istiyorsunuz?
Sunucuda uzun süredir aktifim ve oyunculara yardımcı olmayı seviyorum. Kurallara hakimim, ortamın düzenli kalması için elimden geleni yaparım. Ekipte yer alarak hem destek olmak hem de sunucuyu daha gelişmiş bir hale getirmek istiyorum.
2. Güçlü yönleriniz nelerdir?
Sakinim, kolay sinirlenmem. İnsanlarla iyi iletişim kurabiliyorum. Gerektiğinde sabırlı davranır, olayları dikkatle analiz ederim. Ayrıca düzenli ve disiplinli çalışmayı severim.
3. En büyük zayıf yönleriniz nelerdir?
Bazen fazla detaycı davranıyorum, bu da karar verirken biraz zaman kaybettirebiliyor. Ama bu yönümü fark ettiğim için dengelemeye çalışıyorum.
4. Şu anda aktif olmanızı engelleyen gerçek hayata dair bir probleminiz var mı?
Hayır, herhangi bir engelim yok. Günlük rutinim düzenli, görevleri aksatacak bir durumum bulunmuyor.
2. Yaşınız: 17
3. Saat diliminiz: GMT+3 (Türkiye)
4. Sunucu saatine göre aktif olduğum saatler: Genelde 14:00 - 22:00 arası aktifim.
5. Günlük ortalama aktiflik sürem: Ortalama 4-6 saat arası değişiyor.
6. Discord kullanıcı adınız: cengosaframolu
7. Oyun içi isminiz: SHADOW BLAST ıd78348
1. Neden asistan olmak istiyorsunuz?
Sunucuda uzun süredir aktifim ve oyunculara yardımcı olmayı seviyorum. Kurallara hakimim, ortamın düzenli kalması için elimden geleni yaparım. Ekipte yer alarak hem destek olmak hem de sunucuyu daha gelişmiş bir hale getirmek istiyorum.
2. Güçlü yönleriniz nelerdir?
Sakinim, kolay sinirlenmem. İnsanlarla iyi iletişim kurabiliyorum. Gerektiğinde sabırlı davranır, olayları dikkatle analiz ederim. Ayrıca düzenli ve disiplinli çalışmayı severim.
3. En büyük zayıf yönleriniz nelerdir?
Bazen fazla detaycı davranıyorum, bu da karar verirken biraz zaman kaybettirebiliyor. Ama bu yönümü fark ettiğim için dengelemeye çalışıyorum.
4. Şu anda aktif olmanızı engelleyen gerçek hayata dair bir probleminiz var mı?
Hayır, herhangi bir engelim yok. Günlük rutinim düzenli, görevleri aksatacak bir durumum bulunmuyor.