Rejected LİBERTY LİDERLİĞİ İÇİN BAŞVURU | MERT BOZDAG

Status
Not open for further replies.

MERT BOZDAQ

Player
Player
Bilgiler

1. Gerçek adınız: Mert Bozdağ
2. Yaşınız: 24
3. Saat diliminiz: GMT +3
4. Günlük ortalama aktiflik süreniz: 8-10 Saat
5. Discord kullanıcı adınız: mertbozdaq
6. Oyun içi isminiz: MERT BOZDAG
7. Kalıcı oyuncu ID’niz: 133066

Ek Bilgiler
1. Liderlik başvurusu yapılan organizasyon:
Liberty Çetesi

2. Neden özellikle bu organizasyonun lideri olmak istiyorsunuz?

1. Deneyim ve RP Bilgisi:
FiveM ve RP GRAND ortamında uzun zamandır aktif bir oyuncuyum. Özellikle suç örgütlerinde ve çete yapılanmalarında birçok kez yönetici pozisyonlarında bulundum. Liberty gibi köklü bir organizasyonun hem geçmişini yaşatmak hem de yeni bir kimlik kazandırmak için gereken bilgi ve tecrübeye sahibim.

2. Liderlik Yeteneği ve İletişim:
Ekibi toparlamak, yönlendirmek ve gelişimlerine katkı sağlamak konusunda güçlü bir liderlik anlayışım var. İletişime açık, dinlemeyi bilen ve aynı zamanda yönlendiren bir yapım var. Ekibimdeki her bireyin fikrine değer veririm ama disiplini de elden bırakmam.

3. Kaliteli ve Gerçekçi RP Anlayışı:
Sunucudaki RP kalitesini artırmak adına, Liberty’yi sadece çatışma odaklı değil; aynı zamanda hikaye temelli, planlı ve karakter derinliği olan bir çete haline getirmeyi amaçlıyorum. Her aksiyonun bir amacı, her karakterin bir geçmişi olacak. Bu da oyunculara daha gerçekçi ve bağlayıcı bir deneyim sunacak.

3. Organizasyondaki RolePlay’i geliştirmek için önerileriniz nelerdir?

1. İç Yapı ve Rütbe Sistemi:
Liberty içerisinde rütbeye dayalı bir yapı kuracağım. Her rütbenin kendine özel görev ve sorumlulukları olacak. Bu, oyuncuların çete içinde gelişim göstermesini sağlayacak ve aidiyet duygusunu artıracak.

2. Senaryo Bazlı RP:
Kaçırma, istihbarat, bölge savaşları, polisle gizli pazarlıklar ve sızma operasyonları gibi detaylı ve farklı senaryolarla hem sunucuya hem de oyunculara kaliteli RP içerikleri sağlayacağım.
Rastgele çatışma değil, amacı ve sonucu olan eylemler hedefim.

3. Eğitim ve Entegrasyon:
Yeni gelen oyuncular için "Hoş Geldin RP’si", çete içi eğitimler ve temel suç RP kuralları gibi uygulamalarla, herkesin sisteme hızlı ve düzgün şekilde adapte olmasını sağlayacağım. Ayrıca metagaming ve powergaming gibi hataların önüne geçmek için rehberlik sunacağım.

Son Söz:

Liberty sadece bir çete değil, bir kültürdür. Amacım bu kültürü sadece korumak değil, aynı zamanda yeni oyunculara da aktarıp sunucudaki suç RP’sine derinlik kazandırmak. Disiplinli, saygılı ve eğlenceli bir ortamda, herkesin keyif alabileceği bir çete atmosferi oluşturmak istiyorum. Bu sorumluluğu taşıyabilecek bilgi, tecrübe ve vizyona sahip olduğuma inanıyorum. Şans verilirse, Liberty'yi sunucunun en aktif ve kaliteli organizasyonlarından biri haline getirmek için elimden geleni yapacağım.

Tebrikler, Liberty organizasyonu liderlik pozisyonu için mülakata katılmaya hak kazandınız.
Mülakat, 26.10.2025 tarihinde 16:00 - 19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
Bu süre içerisinde Discord üzerinden (tr.poh53) ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. İletişime geçmemeniz durumunda başvurunuz reddedilecektir.​

Status
Not open for further replies.
Back